opslagruimte huren in Den Haag

 

op zoek naar opslagruimte in Den Haag?

Wij zijn de verlenging van je woning. Laat ons je spullen opslaan, dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski’s en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Maak heel eenvoudig een afspraak met onze opslagspecialist. Hij kan je precies vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in dit filmpje hoe het werkt, of lees meer over flexibele opslagruimte.

10,0
Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!
René, Alblasserdam
halen wij komen naar jou toe

wij halen je spullen

Opslagruimte den-haag regel je – net als al het andere tegenwoordig – gewoon vanuit huis. We halen je spullen bij jou thuis op en brengen ze naar onze warehouse.

We rijden door heel Nederland. Voer hieronder je postcode in en ontdek het zelf:

locaties

bewaren eenvoudig via de inbox-app

wij bewaren je spullen

Je spullen staan veilig opgeslagen in onze opslagruimte. Niemand kan hier bij. Het spreekt voor zich dat de temperatuur en andere omstandigheden optimaal zijn.

Met je persoonlijke inlog voor de Inbox web-app kun je 24/7 je spullen inzien.

brengen doen wij wanneer het jou uitkomt

wij brengen je spullen

Vanuit de app plan je gemakkelijk je brengafspraak, waarna wij je spullen weer bij je thuis komen brengen.

Ook dat doen we door heel Nederland. Eventueel op een ander adres dan waar we de spullen gehaald hebben. Handig als je gaat verhuizen!

lees meer

hoe werkt het?

Opslagruimte Den Haag

Heb jij meer spullen dan in je huis passen? Verbouwen, verhuizen, of de berging vrij maken voor een pooltafel of tafelvoetbal? Geen probleem, bij Inbox Storage vind je de opslagruimte die je nodig hebt. Wij komen je spullen je halen en brengen ze terug wanneer je ze nodig hebt. Dus die ski’s en kerstspullen die je maar af en toe nodig hebt, bewaren wij voor je.

Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

Flexibele opslagruimte Den Haag: wij komen naar jou toe!

Of je nu in de schilderswijk of stationsbuurt woont. Van Scheveningen en Loosduinen tot Haagse Hout en Laak. Zelfs tot in de torenkamer van de premier en het hele Binnenhof aan toe: wij halen, bewaren en brengen je spullen overal in Den Haag en in de rest van Nederland. Geboren en getogen Hagenees en op zoek naar wat extra ruimte? Of verhuis je van ergens anders in Nederland naar Den Haag en word je dus een Hagenaar? Laat je spullen door ons ophalen en tijdelijk bewaren in onze opslagruimte. Scheelt je weer sjouwen. Lees meer over onze flexibele opslagruimte of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Meer weten?

van opslagruimte tot motorstalling

wij halen, bewaren en brengen je spullen
veel of weinig spullen?
bereken het zelf
  • we halen je spullen op
  • bewaren ze voor je
  • brengen ze terug*
  • 24/7 overzicht met de Inbox web-app

klanten vertellen

10
Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!
Willem , Amsterdam
9,3
Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!
Arjens, Gouda
Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies