archiefruimte huren?

heb jij extra opslagruimte nodig voor je archief?

 
Inbox Storage is het nieuwe archiefbeheer. Je digitale documenten staan al in de cloud. Doe nu hetzelfde met je fysieke, papieren archief. Met de bewaar-app voor je spullen van Inbox Storage.

Inbox Storage heeft 30 typen archiefruimten met 24/7 toegang, waar je papieren en digitale archieven super veilig worden opgeslagen. Je huurt al een archiefopslag vanaf EUR 17,50 per maand en bent verzekerd van een ruimte die schoon, droog, vocht- en vorstvrij is. Zorg dat kan profiteren van de schaarse ruimten, bel nu voor intake afspraak!

30 typen archiefruimten

Hebt u veel of weinig archiefopslag nodig? Inbox Storage heeft 30 typen archiefruimten van 1 tot 150 m2. Hier zit ongetwijfeld ook de perfecte opslagruimte tussen voor uw belangrijke spullen. Dus bel ons nu voor een bezichtiging of leg direct uw schone, droge, vorstvrije en super veilige archiefruimte vast.

super veilig

Je waardevolle spullen worden super veilig en overzichtelijk in je archiefruimte en in de Inbox-app bewaart. Ons gebouw is voorzien van een toegangssysteem en een individueel inbraakalarm, dat bij binnenkomst wordt uitgeschakeld en bij vertrek weer in werking treedt. Daarbij is zorgen we ook met camerabewaking en een brandmeldingsinstallatie dat je spullen in de gaten gehouden worden. Huur een super veilige archiefruimte die tot 24 uur toegankelijk is. Met een keuze uit 30 verschillende formaten hebben we ook de perfecte ruimte voor jou. Neem contact op, plan een intake en we bekijken samen met jou de beste oplossing voor je archief.

schoon, vocht- & vorstvrij

Je archiefstukken moeten goed bewaard en in perfecte staat blijven. Een gehuurde archiefruimte van Inbox Storage is schoon, vocht-, vorstvrij en word, op verzoek, dagelijks gecontroleerd op temperatuur en luchtvochtigheid. Archiefruimte verwarmen? Geen probleem!

24/7 toegang

Je wil zo snel mogelijk je archiefspullen bij je hebben. Inbox begrijpt dat. Daarom zorgen wij ervoor dat je de stukken binnen 48uur op je bureau hebt liggen of dat we het in ons gebouw voor je klaar leggen en je het direct kan komen ophalen.

Nog niet genoeg? Bij Inbox hebben we ook archiefruimte die tot 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar zijn; overdag, ‘s avonds, in het weekend of tijdens de feestdagen maakt dan niet uit. Bel voor een intake; dan komen we bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Inbox Storage kan je tijdelijk of voor langere tijd een archiefruimte huren en heb je een keuze uit 30 verschillende typen. Hier zit ook de perfecte ruimte voor jou bij.

Binnen twee minuten weten welk abonnement je nodig hebt? Bereken het zelf Ik wil advies